Trettiosjukvm

När solen hittade till Magasinsgatan.

februari 10, 2015

Göteborg, Mat & dryck

trettiosjukvm

trettiosjukvm

Vilket sju-helvetes-jäkla väder Göteborg levererade igår! Jag vet, det var ett himla tjat om det där vädret och den där våren, men alltså… 11,6 grader i början av februari, frågor på det?

Jag önskade så att jag hade varit ledig igår för då hade jag också, precis som så många andra, lutat mig mot den där gula husväggen vid Da Matteo med en kanelbulle och en kaffe i handen. Men jag var snabbt ut på gatorna under lunchtimmen iallafall och förutom en snabb repa på Norrgavel och Granit hann jag med en hamburgare från den turkosa foodtrucken Umami Burger. Och visst älskar vi alla dessa food trucks som dykt upp i stan? Mer sånt! Och fler vårdagar i februari tack!

 

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *