Trettiosjukvm

Projekt: badrum.

februari 9, 2015

Hemma hos mig, Inredning

Bad
 
Som jag nämnde igår så pågår ett litet projekt i min lägenhet! Det är badrummet som ska få sig en (efterlängtad) omgång! Igår traskade jag till färgaffären och köpte upp hela deras lager (nåja..) och sedan började jag med något som tog upp hela min söndag! Det skar lite i hjärtat att vara inne en så fin dag som det var igår, men med tanke på hur resultatet blev var det värt det alla dar i veckan (sjukt nöjd faktiskt, passar på att skryta lite!) Och gällande finliret så går tankarna lite såhär…

En fin morgonrock i linne att hänga på kroken och gömma mig i under söndagsmornar hade inte varit helt fel. // Hade plats funnits hade jag gärna köpt mig ett snyggt vitrinskåp att ställa fina saker i ( jobbigt bara att det alltid måste vara snyggt annars syns ju stöket…) // Denna snygga påshylla är jag helt såld på och det är inte helt omöjligt att jag slår till! Det kallar jag snygg förvaring! // Det är alltid extra fint med lite gröna växter i ett badrum tycker jag, tänker aloe vera och kaktusar på de nya hyllplanen. // Nya handdukar känns lite lockande, ska bara bestämma färg, inte det enklaste… // Och så en ny tvättunna är enormt efterlängtat! Det blir nog denna ståtliga sak från Granit!


2 svar till “Projekt: badrum.”

  1. Ida skriver:

    Åh vad kul att göra om lite! Ser fram emot resultatet :)

    • Trettiosjukvm skriver:

      Ja det är roligt när det händer något, kul o ha ett litet projekt! :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *