Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Saturday morning.

februari 21, 2015

Okategoriserat

 

image
Lördagsmorgon. Blåbärssmoothie, en god kopp kaffe (eller snarare tre), rostad bagel med Philadelphia och så min senaste besatthet- Peaky Blinders.

Ha en fin dag alla!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *