Trettiosjukvm

Take notes.

februari 4, 2015

Okategoriserat

trettiosjukvm
 
Rum21
 
Rum21
 
Att jag har en förkärlek till anteckningsblock är ingen nyhet. Och jag skyller allt på min mamma som har långt fler block i sin samling än mig. Det är en sak vi har gemensamt hon och jag, och vi kan lätt låta tiden försvinna i en butik med papper och block utan minsta problem.

Jag behöver oftast inte (egentligen aldrig) ha ett mål med ett nytt block, alltså att jag ”behöver” det till något speciellt. De är bara så himla fina att jag inte kan låta bli, och har helt enkelt bestämt mig för att jag aldrig kan få för många.

Här ovan ser ni ett urval från min hög med block, och fler lär det bli…
 
Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Take notes.”

  1. paulina skriver:

    Haha, jag är PRECIS likadan! Vet inte hur många anteckningsblock (orörda!) som jag har liggandes hemma. Och sen är jag likadan när det kommer till askar/lådor/boxar i kartong. De är dessvärre inte lika lätta att ”gömma undan”… Anteckningblock är lite enklare att smuggla hem i smyg så att inte killen märker något, hehe.

    Tack för din kommentar i min blogg förresten, supertrevlig blogg dethär också ju! ;)

    • Trettiosjukvm skriver:

      Haha härligt o höra att det finns fler i världen! :) Vi har alla något vi är svaga för, anteckningsblock kan ju inte vara det värsta direkt… ;) Ha en fin dag Paulina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *