Trettiosjukvm

Tant Johanna för Sadolin.

februari 8, 2015

Inredning

Sadolin

Tant Johanna har nyligen tagit fram en egen kulörkollektion för Sadolin. Kollektionen består utav sex olika nyanser, varav tre är väggkulörer och tre komplementkulörer och de går under namnen Warm Stone, Green Mist, Dusty Blue, Graphite Blue, Dark Jade och Ivory White. Johanna har även stylat bilderna och detta har skett i den vackra lokalen tillhörande Östling Schedin. Det känns mer rätt än någonsin nu med lite varmare toner då vi svenskar börjat våga mer färg det senaste vilket är väldigt roligt (även om jag själv fortfarande är lite av en fegis!)
 
Resultatet är verkligen superfint, snyggt jobbat Johanna!
 
Bilder: Pressbilder Tant Johanna för Sadolin


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *