Trettiosjukvm

Apartment mix.

mars 22, 2015

Drömhem, Inredning

Det finns så många fina lägenheter ute nu tycker jag, så jag kände att jag inte riktigt kan plocka ut bara en att tipsa om. Därför blir det en liten mix där jag plockat ut mina favoriter, hoppas ni gillar det!
SFD1A7F9B5BCFDA482CA80525CE6175DF35

En väldigt charmig och fin lägenhet som ger lite inspiration till de som behöver tips kring compact living. Så fint med fönster insatta i väggen mellan sovrum och resten av lägenheten för att låta ljuset flöda in och för att ”öppna upp” lite mer. Himla fin lägenhet som ligger på Kyrkogatan 42B!

SFDBBB646405F3241B1950D9EFCBCC0D2B3

En väldigt minimalistisk lägenhet på Skånegatan 33. Alldeles för vitt och stramt för min del men gillar hur de stylat denna lägenhet som är i femtio nyanser av vitt, och älskar att de placerat en blå soffa som ni kan skymta här, som helt bryter av mot allt det andra.

SFDDD017E43B17148C19BBDDDD988C49284

En lägenhet helt i min smak! Älskar de softa tonerna som är helt genomgående, blev lite kär i plankgolvet kombinerat med kakelugnen och alla de vackra bevarade originaldetaljerna. Lite av en dröm, enligt mig. Och drömmen ligger på Nordhemsgatan 68B. Antingen har lägenhetsinnehavaren verkligen lyckats eller så beror det på riktigt bra styling, svårt att utläsa nuförtiden? Tycker ni inte? Skitsnygg oavsett.

3043231

Jag håller med Johanna, så jäkla smart lösning gällande att gömma tv:n på ett snyggt sätt i den här lägenheten. Ni ser den inte här, jag vet, och det är ju det som är det magiska! Den gömmer sig i de platsbyggda fönsternischerna och dyker upp endast när den används- så smart! Resten av lägenheten är också värd att kika in sig på, ligger på Plantagegatan 9B!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *