Trettiosjukvm

En dröm i Skåne.

mars 27, 2015

Drömhem, Inredning

image
 
image
 
image
 
image
 
image
 
image

Nu blir det att jag tipsar om fina lägenheter på löpande band här men det får väl vara okej! Jag kan nämligen inte låta bli att göra ett litet inlägg om denna dröm som ligger på Skvadronsgatan 11 och som får mig att vilja flytta till Skåne på direkten. Det är inte ofta jag tar med en bild på själva fastigheten men den här är så nyp-mig-i-armen- vacker att jag bara måste, jag menar- titta bara på den porten!!

Lägenheten på nästan hundra kvadrat har vackert gammalt trägolv och helt fantastiskt charmiga fönster. Den flödar i ljus och är öppen och härlig med drömliknande detaljer så som träbjäklar, tegelväggar och burpsråk. Jag vet att det är många fluffiga och fina ord på rak här nu men jag vet liksom inte hur jag annars ska beskriva den. Magisk. Helt enkelt.

Sa jag att det finns möjlighet att köpta till ett tornrum? Ett tornrum!! Gå in och kika själva, och blir ni lika förälskade som mig är det snabba puckar som gäller då budgivningen är i full gång!

Trevlig helg!


4 svar till “En dröm i Skåne.”

 1. Hanna skriver:

  Men vilken dröm, både utvändigt och invändigt!!

 2. Matilda skriver:

  Hej! Du som kan marknaden, vart hittar jag liknande quiltade kuddar som dem på bilden? :) Kram

  • Trettiosjukvm skriver:

   Åh tyvärr inte Matilda, önskar jag kunde hjälpa dig men kan inte komma på vart de kan finnas! Lycka till i jakten! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *