Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Everyday Heroes.

mars 14, 2015

Okategoriserat

IKEA har lanserat en ny kampanj som inkluderar ovan hyllningsfilm till de vardagshjältar vi har runt om kring oss utan att vi kanske tänker på det! Allt från glödlampor och madrasser till toalettborste och galge lyfts fram och det är faktiskt en lite rolig idé att visa uppskattning till de där sakerna som underlättar vår vardag. De har även låtit vardagshjältarna fått börja twittra om vardagen, och är ni nyfikna tycker jag ni ska klicka in er här!

 

Detta inlägg är i samarbete med IKEA.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *