Trettiosjukvm

Friday Favourite.

mars 13, 2015

Friday Favourite, Okategoriserat

11055721_736231119823088_713295089_n

Det blev ingen Friday Favourite förra veckan på grund av semester men nu är vi tillbaka på banan igen! Den här veckans Friday Favourite är den fantastiskt inspirerande och mysiga boken The Bread Exchange som jag bläddrade i när jag var hemma hos mina föräldrar senast. Mamma är lika galen i bröd som jag så det förvånade mig inte ett dugg att den låg framme i köket när jag kom dit… Den handlar om Malin Elmlid som bakar surdegsbröd och påbörjade ett projekt att packa med sig deg under sina resor för att sedan byta ut brödet mot saker som inspirerade henne – bread exchange helt enkelt! Vill du läsa mer om Malins surdegsbröd och hennes äventyr finns boken bland annat här!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *