Trettiosjukvm

On my wishlist.

mars 1, 2015

On my wishlist

1
Fantastiskt fina vintage provrörsglas på ställningar av järn från Artilleriet. Något hårt slag mot plånboken känner jag dock, men önska kostar ju ingenting! //Har blivit en mer flitigare besökare på gymmet senaste tiden vilket jag hoppas håller i sig, och då hade gärna denna karamell till vattenflaska fått hålla mig sällskap. // Jag vet, ni har sett den precis överallt redan, men åh vad fin den är! Skulle gärna få flytta in i mitt kök, lite radio- lyssning en lugn helgmorgon hade jag inte tackat nej till. // Jag har redan börjat dagdrömma och längta till våren och sommaren och det går hand i hand med att jag vill fylla på garderoben med en massa härlig plagg jag kan sladda runt i alla de fina sommardagarna (för visst regnar det aldrig då?) Högst upp på den shoppinglistan är denna kaftanen från Rodebjer, ska bara bestämma mig för om det blir en svart eller grön först!

 

 


Ett svar till “On my wishlist.”

  1. Martina höglund skriver:

    Tycker du ska välja grön på den superfina kaftanen. Jag har kollat på shortsen. Dom va super läckra och även linnet. Fina grejer det där.
    Fortsatt lycka till på träningen och ha en fortsatt mysig helg. Ett litet tips kanske om du inte vet vad du ska göra idag söndag. Kanske gå på ”passion för mat” som är i Eriksberghallen sista dagen idag (10-17) massa goda viner, smaka på nötter, choklad (den chokladen som du gillar finns där) kaffe, champagne… Ja jag kan hålla på hur länge som helst. Jag köpte en del igår. Massa varma kramar i hemska vädret i göteborg ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *