Trettiosjukvm

On my wishlist.

mars 18, 2015

On my wishlist

trettiosjukvm

Min wishlist som jag klottrade ner för ett par dagar sedan (yes, jag är så gammaldags att jag fortfarande älskar att skriva ”på riktigt” med penna & papper…) bara växer och växer. Det finns SÅ mycket fint jag vill ha nu inför våren och sommaren, men för att plocka ut några skatter så hade jag inte tackat nej till…

Dessa tok- snygga svarta sandaler från ATP Atelier. Förra sommaren var dessa sandaler trogna vänner för fötterna så jag hoppas på att  ”Yolanda” kan bli nya favoriter! // Blev inspirerad av att ha en poster med fjädrar hemma, som får mig att tänka på havet… Denna fina är från Stilleben! // Har helt snöat in mig på att jag vill leva i olika härliga klänningar hela sommaren, och är lite kär i denna från Stylein som är så himla snygg i all sin enkelhet (och visst hade sandalerna till blivit topp?!) // Min trogna vapendragade hänger nu på en riktigt skör tråd efter 5 1/2 år, och det är minst sagt på tiden att byta ut den. Är så nöjd över att jag lyckats härda ut för jag läste precis att det släpps en helt ny Macbook nu i april! Hallelujah- den ska bli min!!


2 svar till “On my wishlist.”

  1. Sofia skriver:

    Sandalerna och klänningen var superfina! Enkelt är finast! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *