Trettiosjukvm

Pillerfikus och lite Håkan.

mars 14, 2015

Okategoriserat

image

En lugn helg står på schemat för mig och det känns så himla skönt. Startade helgen med en tre rätters med tjejerna igår och idag väckte alarmet (och grannen som tydligen renoverar på morgonkvisten) mig då det var dags att stiga upp för att träna… Låt mig vara klar direkt- nope, så duktig brukar jag inte alls vara på helgen, det låter bättre än vad det är! Sen har jag suttit som förtrollad framför den här pärlan, spelat den här och längtat efter sommaren, tagit en liten sväng i solen och strax ska det här lilla skottet från en Pillerfikus (ÄNTLIGEN!) som jag så snällt fick av en kollega snart få flyttas in i en kruka. Hur fint är det inte med skott man får från vänner och bekanta, så himla mycket roligare än att gå och köpa nytt!

Ha en fin lördag nu hörrni! Njut!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *