Trettiosjukvm

Södra Förstadsgatan 62.

mars 5, 2015

Drömhem, Inredning

35093

35100

35095

35079

35098

Tack Riazzoli för att du skrev om den här lägenheten, annars hade jag ju missat denna pärla! Det vilar något lugn över bilderna och över lägenheten som just nu är till salu i Malmö via Bolaget. Det hade inte varit några som helst problem att bomba detta inlägg med vackra bilder, för att få med kakelugnen som välkomnar en in till badrummet, eller de platsbyggda åh-så-vackra skåpen som klär en vägg, men jag kunde ju inte riktigt ta med allt och var tvungen att sålla bort lite. Men om ni tycker om det ni ser här ovan så måste ni nästan klicka in er för att se resten av lägenheten- så himla fin är den! Veckans lilla pärla- no doubt!

Bolaget: Bolaget Fastighetsförmedling


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *