Trettiosjukvm

Sunny wednesday.

mars 11, 2015

Okategoriserat

image

 

Vilket underbart väder vi har! Vaknade upp till ännu en dag då Göteborg badade i sol och jag njöt så jag fick pirr i magen! Tänk vad lite fint väder kan göra med en… Plötsligt vill jag ta en promenad på lunchen och köpa med mig en extra god kaffe på vägen tillbaka, bara sladda runt i vita sneakers och med solglajjerna som givna partners in crime, jag får energi till att hitta på mer saker efter jobbet för äntligen stämplar jag ut när det fortfarande är ljust ute, dricka vin en vardag, jag vill köpa nytt till garderoben, gå till blomsteraffären och gå bananas bland tulpaner och kvistar och annat…

Åh fina fina våren, du är så välkommen! Jag tror vi har längtat så vi nästan spricker!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *