Trettiosjukvm

”Things that tells a story or that are very personal can almost give me butterflies in my stomach.”

mars 19, 2015

Hemma hos mig, Inredning

1_emelie_ekborg

emelie01

8_emelie_ekborg

kitchen

moodboard

Alltså, åh! Jag får ju nästan nypa mig lite i armen. Fotografen Emelie Ekborg hälsade på mig i somras och fotade min lilla lägenhet, och nu var det alltså dags att se resultatet i ett hemma hos- reportage inne på inredningsbloggen decor8 som drivs av Holly Becker.

Det känns fantastiskt roligt att se sitt hem ur andra vinklar, och genom andra ögon. Att få läsa beskrivningen som vandrar mellan rummen och mina val av inredningsdetaljer och möbler var verkligen riktigt roligt! Att sedan få läsa responsen i bland annat kommentarerna till inlägget gör mig också lite pirrig och stolt, det är ju faktiskt just mitt lilla hem de pratar om, jisses!

Som ni kanske märkt så har det blivit att jag nästan alltid fotar utvalda hörn från mitt hem och visar nästan mest bilder på detaljer och stilleben, så för er som kanske varit lite nyfikna på hur mina 37kvm ser ut i sin helhet kan ni klicka in er här till reportaget, och jag hoppas ni gillar det ni ser! Själv är jag hemskt stolt, men det får man väl vara va?

Bilder: Emelie Ekborg för decor8


2 svar till “”Things that tells a story or that are very personal can almost give me butterflies in my stomach.””

  1. Emelie skriver:

    Tack för att jag fick komma! Du har det så fint! Så kul att äntligen få se resultatet och att så många bland kommentarerna gillar det! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *