Trettiosjukvm

Agave.

april 29, 2015

Okategoriserat

image

Hej på er! Mår ni fint? Jag är väl medveten om min plötsliga frånvaro här på bloggen men jag hoppas innerligt att ni ändå finns kvar där någonstans!

Och nu blir det två inlägg på raken som handlar om kläder, i en inredningsblogg, men konstigare saker har nog hänt… Något nytt har nämligen fått flytta in i min jag-klarar-mig-inte-en-sommar-utan-den- garderob, nämligen Agave Kaftanen från Rodebjer! I am in love. Jag har klämt och känt och provat den flera gånger om, men nu tog jag äntligen tag i saken då jag plötsligt insåg att jag nog inte kan åka till Palma utan den. Helt enkelt. Himla fin är den tycker jag, perfekt att slänga över bikinin på semestern…

Bild: trettiosjukvm


Ett svar till “Agave.”

  1. Martina höglund skriver:

    Jätte fin du kommer vara jätte fin i den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *