Trettiosjukvm

Havsluft, nya fräknar och lite minnen.

april 6, 2015

Hemma hos mig, Inredning, Okategoriserat

image

Jag hoppas ni haft en underbar påskhelg! Själv hade jag inte kunnat önska mig mer. Strålande sol, sjösättning av båten och premiärturen på havet, god mat, lugn och ro, en jäklans massa nya fräknar på kinderna, en massa tid till att ligga raklång och läsa en bok, lite för mycket godis, långa promenader, havsluft… Så tacksam när jag nu rundar av och lämnar en finfin påskhelg bakom mig.

Nu till något annat. När jag målade om min köksvägg hemma precis (har jag berättar om det?) så plockades allting ner såklart. Så även dessa menyer och kort och annat som påminner om fantastiska resor och minnen. Det högg lite i hjärtat när de inte var där längre faktiskt, så idag när jag kom hem fick de komma upp igen, så nu är allt i sin ordning igen. Känns fint.

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *