Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Vårkänslan på RUM21.

april 1, 2015

Göteborg, Inredning

image
 
image
 
image
 
image
 
image

Tidigare i veckan sprang jag in på RUM21, och det var så lugnt och skönt där precis då på eftermiddagen. Jag möttes av Håkan i högtalarna, deras alltid-lika-trevliga butikschef och så en jäkla vårkänsla! Älskar att de är så duktiga på att ändra på vissa detaljer så att butiken ständigt känns uppdaterad och levande. Tummen upp för det!

Såg att de fått in ett nytt avlångt soffbord i marmor, det ni ser ovan, och blev lite kär i det faktiskt. Marmor har vi sett en del men det kändes lite nytt med dessa vackra färger, och så började genast drömmarna om att ha ett härligt sommarhus i Frankrike där vi konstaterade att just detta bordet hade gjort sig perfekt. Håller ni inte med?

Det blev några bilder på mina fötter också men det hör ju till ibland.

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *