Trettiosjukvm

”Allting blir bra nån gång.”

maj 18, 2015

Hemma hos mig, Inredning

image

Ni som följer mig på Instagram (@trettiosjukvm) kanske såg att ja lade upp den här bilden förut i jakt på tips till hur man sköter om sin Aloe Vera- växt, min mår nämligen inte helt toppen… Ibland tror jag att jag har gröna fingrar och ibland känns det som om jag inte ha en aning om vad jag håller på med. Så har ni tips- hit me!

Annars då? Går och nynnar på den här (har någon svaghet för sådana här låtar, lite Oskar Linnros- ish över det tycker jag!), letar inredningsinspiration på Pinterest och drömmer lite om en ny lägenhet. Vad har ni för er en måndagskväll som denna?

Bild: trettiosjuvkm


3 svar till “”Allting blir bra nån gång.””

  1. Emma thun skriver:

    Den där nynnar jag med på!

  2. Martina höglund skriver:

    Har bara vart jätte trött och seg hela dagen tills på kvällen då jag vann printen ifrån din Ig tävling… Är fortfarande super glad.

    Annars så funderar jag i färg-på-väggen tankar. Vill måla om i matsalen men tycker det är svårt för att det finns så många snygga färger. Antingen måla det bara i vitt och sen är det bra eller i någon skön färg som är inne nu som grå,grön,gult. ja du vet nog vilka färger som är inne just nu.

    Stor kram och tack igen för vinsten ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *