Trettiosjukvm

En fin onsdag. På alla sätt.

maj 28, 2015

Hemma hos mig, Inredning

image
 
image
 
image
 

Hemma hos mig ser det lite ut såhär nu. När ens bästa vän har en trädgård är det faktiskt helt okej att passa på och knycka lite kvistar när man ändå är där. Eller hur? Så där uppe på skåpet blommar det lite nu, älskar det.

Annars då? Jo, igår träffade jag upp mina tjejer efter jobbet för ett snabbt stopp och en snabb uppdatering på Barabicu, innan vi gick vidare på ett event på Market där vi drack drinkar och hade det trevligt! Efter att magarna hade kurrat lite för länge traskade vi upp till Kungshöjd för lite middag på Nonna- en himla trevlig kväll helt enkelt!

Och vet ni? Det finns något som jag ska berätta om inom kort, som gör att det pirrar i hela magen på mig! Stay tuned!

Bilder: trettiosjukvm


4 svar till “En fin onsdag. På alla sätt.”

 1. jenny - hemtrender skriver:

  Så fint du har det och vad spännande med nyheten, vad nyfiken jag blir!;)
  Ha en fin helg :)

  • Trettiosjukvm skriver:

   Tack Jenny!:) haha jaa, det är spännande, för mig iallafall, haha!:) trevlig helg!! Kram

 2. REBEcka skriver:

  Åh så fint det är hemma hos dig, behagliga toner och alltid snygga stilleben. Supersnyggt!

  • Trettiosjukvm skriver:

   Åh men tack Rebecka, så himla glad jag blir! :) Härligt att du läser, hoppas du fortsätter! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *