Trettiosjukvm

On my wishlist

maj 4, 2015

On my wishlist

Wishlist

Då var det dags igen- en ”On my wishlist!”

Våren har ju kommit och det har nog ingen missat… och visst kliar det lite i de där gröna (eller icke gröna) fingrarna? Jag hade gärna haft en trädgård och planterat för fulla muggar men nu ser inte läget ut så tyvärr, så hur bra passar det inte då med en sån här kruktillverkare till att göra egna små planteringskrukor av tidningspapper för att sedan placera på fönsterbrädan? Perfekt ju! // Kuddar kan man inte få för många utav. Så är det bara. Artilleriet hade fått in ett gäng nya såg jag och jag fastnade lite extra för den här kudden från John Robshaw baserat på färgen och mönstret, även fast det var svårt att bara plocka ut en! // Ni har väl besökt Artilleriets nya affär ”The Kitchen” nu va? När jag var där senast klämde jag lite på fina förkläden, och även fast jag aldrig använder det så är ju dessa bara för snygga! Kanske skulle man använda det oftare om man bara hade ”Japanese Apron” i linne? // Ha nu i åtanke att rubriken lyder ”on my wishlist”, och då får man önska precis hur mycket man vill. Med det sagt kan jag faktiskt ta med dessa fantastiska pyjamasbyxor från Acne. Hur sköna ser de inte ut att vara? Önska var det ja. För inte tusan skulle jag lägga en månadshyra på ett par mysbyxor.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *