Trettiosjukvm

Palettblad.

maj 23, 2015

Hemma hos mig, Inredning

image
 
image
 
image

Känner mig upprymd och pepp av min kväll igår som jag spenderade ihop med 11 andra kreativa och inspirerade tjejer. Vi träffades, åt och drack gott på Dubbel dubbel, blev så peppiga att vi inte ville gå hem då vi inte fick behålla bordet längre så vi traskade ner till Kafé Magasinet och fortsatte att prata kors och tvärs om våra drömmar och mål, och skapade nya kontakter mellan varandra- allt under namnet idékiosken. Ni lär få se och höra mer om det framöver.

Och hur fint är det inte att jag fick en stickling Palettblad från Fanny igår? Att dela mellan varandra så växterna får nya hem tycker jag är så himla härligt! Jag hoppas den ska trivas på mitt köksbord så det växer och blir ståtlig!

Nä hörrni, nu ska jag rycka tag i mig själv och åka in och möta upp några vänner och titta på varvet, lite av en tradition! Vad gör ni idag?

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Palettblad.”

  1. Anna skriver:

    Visst är det kul med sticklingar, man får inte nog av det :) Själv är jag insnöad på pelargonsticklingar, hojta till om det är något som är av intresse för dig!

    • Trettiosjukvm skriver:

      Hej Anna! Såg dig på Bellora men hann aldrig hälsa ju! Hoppas du hade trevligt! Åh gärna, jag älskar sticklingar! Vad är det för pellargonia du har?:) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *