Trettiosjukvm

Tävling av poster från Studio Esinam.

maj 7, 2015

Okategoriserat

studio_esinam_Stockholm_3_fea47483-c65b-4c65-a56c-9d0ec7d5114b
 
London_by_studio_esinam_1

Håll i hatten- nu kör vi igång med Trettiosjukvm´s allra första tävling! Och det känns verkligen så himla roligt att första tävlingen jag gör blir i samarbete med Rum21 och där vinsten är en fin poster från Studio Esinam, med andra ord är premiärtävlingen en riktig pärla!

Tävlingen kommer att pågå på Instagram och vi vill att du som läsare kommer med ett förslag på en stad som du önskar ska bli poster! För att medverka i tävlingen vill vi att du lägger upp en bild på Instagram från din stad/favoritplats. Hashtaga sedan #rum21 #rum21studioesinam @rum21se @studio_esinam @trettiosjukvm
Missa inte gör er profil på Instagram offentlig så vi kan se bidraget. Vinnaren utses av mig tillsammans med Rum21, och vinsten är en valfri poster! Vinnaren utses alltså för bästa förslag och bild, så tänk till ordentligt nu!

Nu när allt är glasklart tycker jag ni ska sätta igång direkt, ska verkligen bli så kul att se era kreativa bidrag, stort lycka till!

Tävlingen pågår tom 2015-05-14. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Beslutet av vinnaren går inte att överklaga.

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!


2 svar till “Tävling av poster från Studio Esinam.”

  1. jenny - hemtrender skriver:

    Kul med tävling! Hoppas allt är bra med dig Fanny :)
    Kramkram

  2. Instagram har vi inte men postern är superfin! Vi gillar Ystad, Malmö, Göteborg, London och Rom! : )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *