Trettiosjukvm

Up on the wall.

maj 20, 2015

Inredning

IMG_5910-1024x683

Jag vet att många tycker det är lite klurigt med tavelväggar… och tro mig, jag hör er! Det kan vara sjukt svårt och vill man ha en härlig mix av lite gott och blandat är det svårt att bara veta vart man ska börja. Ett tips på vägen dock (fast det här har ni säkert full koll på redan) är att placera ut samtliga tavlor och posters som ni vill få upp på väggen på golvet först. Flytta om, känn lite på avstånden mellan tavlorna, hur stor tavelvägg du vill ha, flytta lite igen, och sen sitter känslan där att du faktiskt fått iordning på det och då är det bara att börja spika!

Jag tycker Anna Kubel hade lyckats så fint med sin lilla vägg som ni kan se här ovan. En fin blandning med olika storlekar som passade bra ihop, och att hon även använt sig utav klämmor gillar jag!

Bild: Lovely Life


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *