Trettiosjukvm

1:a juni.

juni 1, 2015

Okategoriserat

image

Ni vill inte veta hur mycket jag fräste över maj i helgen. Jag sladdade runt på Andra Långdagen (en utomhusfest i Göteborg som hålls årligen den sista helgen i maj) iklädd en svart yllekappa och trots det frös jag. Man kunde ju tro det var oktober. Lätt storm var det också. Idag är det första juni och trots att maj inte levererade något fint vårväder så hände annat som gjorde att det blev den härligaste månaden på länge ändå, mer om det snart!

Men åter till juni- det ligger mycket hopp och längtan i den här månaden! Hopp om att det faktiskt vänder nu och att det blir sommar över en natt. Längtan efter min systers bröllop som väntar runt hörnet, längtan efter midsommar som är min favorithögtid, och så lite längtan (blandat med en gnutta panik) efter att jag blir ett år äldre (hur fort går inte tiden?). Och just det, längtan efter första semesterveckan, bara en sån sak!

Så hej Juni- det vilar mycket på dina axlar nu, men jag ska ta hand om dig!

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “1:a juni.”

  1. Jenny skriver:

    Var kommer dina fina skor från?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *