Trettiosjukvm

Bellora.

juni 10, 2015

Göteborg, Mat & dryck

image
 
image
 
image
 
image
 

Jag fick lyxen att bli bjuden på smygpremiären av nyöppnade Hotell Bellora för någon vecka sen. Det bjöds på drink, massa härligt sällskap, en fin presentation från killarna som står bakom Bellora och så det bästa av allt- det bästa från Italien! Vi var alltså ett litet gäng på långlunch och slungades direkt från det livliga Avenyn rätt in i det lugna, härliga och gemytliga Italien! Maten var av världsklass och jag som har en förkärlek till Italien som är mitt hjärtas land njöt för fulla muggar.
 
Boutiquehotellet Bellora är alltså det senaste tillskottet på paradgatan Avenyn, ta en sväng förbi vettja!
 

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *