Trettiosjukvm

Don´t leave me hanging!

juni 29, 2015

Inredning

collage

Något av det bästa med min nya lägenhet är att den har en balkong, en riktigt härlig sådan! Så äntligen kan jag börja planera vad jag ska ha för mina växter och möbler där ute- kommer bli en dröm! Jag älskar verkligen att vara ute, sitta uppkrupen med en kopp kaffe och bara vara, så den balkongen kommer verkligen bli som en efterlängtat förlängning av min lägenhet!

Något jag tror jag kommer att införskaffa är en hängstol, för jag vill gå på två saker när det kommer till balkongen och det är dels mycket växter och grönt, och även att det ska vara skönt och härligt häng där. Så där kommer hängstolen in i bilden, för jag vill verkligen att det ska vara mysigt att sitta där ute…

Har hittat fyra alternativ hittills! Hängstol av tvinnad bomull från Ellos // Hängstol i grå vadderad canvas från Bloomingville // Hängstol i rotting från Broste Copenhagen // Hängstol i offwhite med två kuddar från Granit

Min favorit är den från Granit, vilken tycker ni bäst om?!


4 svar till “Don´t leave me hanging!”

  1. REBEcka skriver:

    Den från Bloomingville var ju mega!!!

  2. Emma thun skriver:

    Skönt med balkong!
    Sika designs Renoir är nog min favorit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *