Trettiosjukvm

En dröm med plankgolv.

juni 3, 2015

Okategoriserat

image
 

image

Nu ska ni få höra vad jag pysslat med närmsta tiden! Jag har ju tisslat och tasslat lite kring att något stort och härligt har hänt och nu äntligen kan jag berätta- jag har köpt ny lägenhet!!

Det är en liten dröm med vackra plankgolv som jag så länge längtat efter, och det pirrar i hela kroppen så fort jag tänker på att den faktiskt är M I N! Som ni kanske förstår betyder det att jag även smyg- kickat igång med försäljningen av min lilla fina pärla som det faktiskt kommer kännas lite tungt att lämna efter 6 trogna år tillsammans. Det är alltså mycket tankar, beslut, och val som snurrat det senaste, det är ändå en stor grej att köpa nytt och att sälja det man redan kan så väl utan och innan- slutet på något fint och början på något ännu finare!

Ni lär få både se och höra om när min lägenhet finns ute till försäljning så håll ögon och öron öppna! Och var beredda på att det blir om möjligt ännu mer inrednings- snack framöver, jag går ju bananas på inspiration nu kan jag lova…

Längtar till sensommaren då jag får nycklarna, men nu vet ni vad jag pysslat med!

Nu ska jag susa iväg och se min fina fina vän dansa på Operan- hur stort är inte det då? Ha en härlig kväll nu!

Kram!
Bilder: trettiosjukvm


7 svar till “En dröm med plankgolv.”

 1. Hanna skriver:

  Åh, vad kul! Stort grattis till nya lyan!

 2. Louise skriver:

  Åh grattis, kul! Ska bli spännande att få se sen!

 3. Fanny skriver:

  Grattis fina! Vad spännande!

 4. Emma thun skriver:

  Men så roligt! Stort grattis!
  Mer inredningsinpiration är aldrig fel :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *