Trettiosjukvm

Floating forest.

juni 6, 2015

Inredning

floatingforest-600x390

Svenskt Tenn har lanserat en uppdatering av deras omtalade och uppskattade ekollonvas! Jag läste om det efter att ha klickat in mig på Floristulrik där han skrev att det är formgivaren Michael Anastassiades som ligger bakom! Det nytänkande med dessa är att det finns olika tillbehör att använda sig utav för att hålla ekollonet på plats; en gungbräda, en tratt, en mobil, en skiva och ett clip- precis som ni kan se här ovan på bilden! Jag tycker det är roligt att de utvecklar ekollonvasen då den redan är så omtyckt och jag tror även dessa kommer dyka upp i hemmen minst lika mycket! Jag har själv ingen ekollonvas än, men kanske ska slå till på den med skivan eller tratten sedan när de finns ute till försäljning?!
 
(Tack för tipset Fanny!)
 
 

Bild: Michael Anastassiades


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *