Trettiosjukvm

Garderobstips!

juni 22, 2015

Inredning

FotorCreated
 
Inredningstankarna inför flytten till nya lägenheten snurrar på som aldrig förr, jag ser allt framför mig hur jag vill ha det, vad jag ska fixa, köpa, sälja av etc. Sedan kommer det förmodligen ändra sig hundra gånger om längs vägen men just idag har jag iallafall en väldigt tydlig bild av hur jag vill att mitt nya fina hem ska se ut och bli.

En sak jag bestämde mig för nästan direkt var att platsbygga en garderob i sovrummet. Nu när jag bott i en etta och äntligen får mer utrymme igen (bodde i en tvåa innan jag flyttade hit till mina 37vm..) så ska jag passa på att skaffa så mycket förvaring jag bara kan för det är något jag verkligen längtat efter. Jag kan tycka att ”vanliga” garderober kan bli ganska klumpiga, stora, och nästan lite tråkiga, så jag vill göra något roligare utav det! Därför fick jag ganska direkt en klar bild av att jag vill göra något liknande som inspirerande Caroline Ulkner (@culkner på instagram) gjort, med hjälp utav interiör i form av elfasystem, ett par snygga draperier (kanske i linnetyg?) och kopparör! Visst är det snyggt? Känns roligare och mer ”luftigt” än en vanlig garderob!
 
Så, något sånt får det helt enkelt bli!
 

Bilder: Caroline Ulkner


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *