Trettiosjukvm

Grafifoto.

juni 14, 2015

Okategoriserat

image

image

Jag testade precis appen ”GrafiFoto” där man kan framkalla bilder till olika format. Jag valde en liten mindre storlek, med matt yta och vit kant runt på mina bilder och tycker det blev superfint! Är helnöjd! Appen är väldigt lätt att förstå och använda och det gick riktigt fort att få de framkallade och klara! Jag valde ut ett gäng favoritbilder som jag har en liten tanke med att jag ska sätta upp dessa på insidan av min ytterdörr i nya lägenheten.. Visst kan det bli fint?!
 
Denna appen får bli mitt söndagstips till er som vill bevara era fina bilder på ett lite roligare sätt (ibland kan jag tycka det är trist att man aldrig framkallar längre och får bilderna fysiskt i handen…)
 
Detta inlägg är i samarbete med GrafiFoto.
 

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *