Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Kär i ett kök.

juni 8, 2015

Inredning

Fantastic-Frank-Foto-Joakim-Johansson.-Styling-Sofie-Ganeva-613x408
 
Ni har antagligen sett det här hemmet på Simrihamnsvägen precis överallt redan, men jag bara måste visa det här köket. Hur fint?! Fullkomligt Ä L S K A R de platsbyggda skåpen, beslagen, glaspartierna… Whats not to love?!

 
Bild: Fantastic Frank


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *