Trettiosjukvm

Life lately.

juni 11, 2015

Okategoriserat

image
 
Ni vet väl om att jag finns på Instagram? @trettiosjukvm heter jag där! Och lite såhär ser livet ut enligt Instagram just nu… En blandning med bilder av vackra syrener jag fått från min kollega och som doftar ljuvligt, ett besök från Stadshem där jag signerade papper med ett pirr i magen, en glimt från köket där vimpeln med texten ”This is my happy place” hänger, och precis så är det.. Mitt hem är mitt happy place. Och en massa, massa annat…
 

Ha en fin dag!


Ett svar till “Life lately.”

  1. Martina höglund skriver:

    En av Mina favoriter. Har din sida på sökninfunktion hela tiden så jag snabbt och lätt kan gå in och inspireras… Ha en jätte skön fredagskväll i det fina sommarvädret och ett roligt bröllop imon… Önskar all lycka till din syster och fästman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *