Trettiosjukvm

Min lägenhet är till salu!

juni 12, 2015

Hemma hos mig, Inredning

image

image

image

image

image

image

Nu finns den ute!

Min lilla pärla till lägenhet ligger nu ute till försäljning via Stadshem! Det känns såklart så jäkla roligt och spännande, speciellt eftersom jag senaste åren själv varit inne på Stadshem var och varannan dag och suktat efter fina lägenheter och nu är det faktiskt m i n som ligger där.

Jag tror inte ni förstår hur mycket omtanke och kärlek jag lagt i den där lägenheten, och den dagen jag lämnar nycklarna vidare till någon annan lycklig ägare kommer det nog kännas lite tungt ändå. Vi har ändå hängt ihop i snart sex år. Men nu är det dags för något nytt och härligt i livet!
 
Så hörrni, jag säger som jag brukar göra- in och kika! Och till den som tar över efter mig- ta hand om ”mina” 37kvm, det är de värda!
 

Bilder: Stadshem


2 svar till “Min lägenhet är till salu!”

  1. Emma thun skriver:

    Så fint hemma hos dig!
    Lycka till med försäljningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *