Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Övre Djupedalsgatan 5B.

juni 23, 2015

Drömhem, Inredning

image
 
image
 
image
image

Trots att jag gillar mer personliga och varma hem gillar jag vad ägarna gjort med denna lägenheten på Övre Djupedalsgatan. Lite fifty shades of grey. Väldigt harmoniskt och rofyllt inrett med färger som funkar fint ihop. Lite industrikänsla i köket med skåp i rostfritt, vackra gamla fönster med djupa nischer och ljust fint golv.

Snyggt helt enkelt!

Bilder: Ahre


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *