Trettiosjukvm

Bord 27.

juli 17, 2015

Göteborg, Mat & dryck

image

image

image

image

image

image

image

Jag beställde smörstekt kummel, vit sparris, puré på gröna ärtor, musselsås och annat himmelskt!
 

image
Min kompis varmrätt – zucchiniplättar på varm panna, med rostad auberginekräm, rostade nötter och olika varianter blomkål. Ska erkänna att jag var där även med min gaffel, gick inte att låta bli.
 
image
Den godaste efterätten jag ätit på länge! Rabarber, hallon, vit vhokladpanacotta (ni hör ju!), lite crunchy crisp och sedan svävade vi på ett litet moln…
 

Jag vet- nu blir ni bildbombade! Men det gick liksom inte riktigt att låta bli den här gången. I fredags mötte jag upp en av mina närmsta som var på finbesök från Stockholm. Vi gick till ganska så nyöppnade Bord 27 på Haga Nygata, och vi blev inte direkt besvikna! Gick ut därifrån några timmar senare… mätta, belåtna och lite lyckligare!

Bord 27 är en restaurang med några få bord, en alldeles perfekt storlek faktiskt! Snygg inredning, mycket bra priser, en riktigt härlig matupplevelse och så enormt trevlig personal- alla tummar upp från oss! Alla förrätter ligger på 100kr, varmrätter 200kr och desserter 80kr, och för en trerätters får du hosta upp 350kr- bra va?!

Mitt tips, från mig till er, nu när ni har semester och vill njuta lite extra- gå hit! En liten pärla!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *