Trettiosjukvm

Elin’s pärla mitt i stan.

juli 2, 2015

Drömhem, Inredning

image
 
image
 
image
 
image
 
image
 

Elin är den supertrevliga och alltid så glada keramikern som det alltid är så himla roligt att träffa och sitta och få prata med en liten stund. Tyvärr har vi insett att stunderna alltid blir för korta, ändring på det!

Elin bor i lägenhet i Kungsladugård med sin kille men de har även en pärla mitt i stan- deras kolonistuga! Jag har skrivit om den förr och även besökt den förra sommaren och hoppas självklart på att det blir ett litet besök även denna sommar!

Tills dess får jag kika på det fina reportaget som Lovely Life har gjort efter att ha besökt henne, in och spana ni med om ni är nyfikna på hur det ser ut! Så himla fin är den, och den får mig att vilja ha en alldeles egen en dag…

Bilder: Lovely Life / Kristin Lagerqvist


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *