Trettiosjukvm

Ett vykort från Palma.

juli 27, 2015

Resor & Utflykter

image

Ett litet hej från Palma!
I skrivande stund ligger jag på en solbädd, ett ynka steg från poolen där jag hoppar i var tionde minut… Vet inte om jag någonsin badat såhär mycket tidigare! Det är över 30 grader varje dag, igår när vi hade mött upp vänner på mysig middag inne i stan och vandrade genom gatorna runt midnatt var det 31grader, så ni kan ju tänka er… Inte för att klaga, för jag vet ju hur sommaren varit och är hemma, men det är nästan olidligt varmt här emellanåt. Vi strosar runt i ett lugnt tempo, dricker kaffe på något litet fik, tar bussen till finfina stranden Illetas, dricker rosé på lunchhaket, spenderar timmar på en härlig beach club, fascineras av alla vackra hus och fasader, äter tapas på torget, tittar på människor som passerar, badar, badar igen, och bara njuter…

Ville bara kika in och säga hej, nu ska jag hoppa i poolen igen!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *