Trettiosjukvm

Färgkoder och Cecilie.

juli 7, 2015

Okategoriserat

image

Någonstans emellan att leta upp en ny snygg matta som passar till den nya soffan, ringa målare och boka en tid och fundera på färgkoder som blir bra, så tar jag även alldeles för många print screens på inspiration från Instagram och tittar på samma lampor om och om igen. Med andra ord- det är väldigt mycket planering och funderingar inför nya lägenheten nu men det är bara så himla roligt! Älskar’t!

Men det är inte bara inredning just nu, även om det upptar 99% av tankarna, för jag har även äntligen fått tummen ur och beställt det fina kitet med skjorta och shorts från Cecilie Copenhagen. Har velat ha det alldeles för länge, och nu ligger det äntligen här, redo för att sladda runt genom sena sommarkvällar i Palma inom kort!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *