Trettiosjukvm

Min dag i bilder.

juli 23, 2015

Okategoriserat

Jag mötte upp ett par vänner i stan tidigare idag, vi placerade oss i solen (japp, ni läste rätt, den var framme!) på Da Matteos uteservering. Så himla trevligt då vi inte träffats på ett tag så det var mycket att ta igen!

image

Jag beställde islatte som jag alltid får craving på under sommaren, och så min favorit- kolakakor. Busenkel att baka själv och är som bäst när de blir lite sega!

image

Sen strosade vi vidare på Magasinsgatan och jag var självklart tvungen att visa min vän som annars bor i Stockholm finfina Artilleriet The Kitchen. Så med en liten stjärna (som jag hade lyxen att få låna) hängandes på höften som gärna ville klämma och känna på allt strosade vi runt bland vackra tallrikar och snygga köksmaskiner.

image

Och när jag kom hem låg detta i hallen och väntade på mig. Jag har länge letat efter ett snyggt skal till min telefon och nu äntligen hittat rätt i Richmond and Finch, så snyggt att jag vill beställa det i fler färger..

image

Det var min dag det! Och snart ska jag kila iväg på lite styling och fotografering och om tiden räcker till rundar vi av denna torsdag med ett par glas på Bar Himmel! Åh semester- i love you!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *