Trettiosjukvm

Oh Living.

juli 12, 2015

Inredning, Nätkärlek

image
 
image
 
image
 
image

För tio år sedan besökte jag Gotland, jag var 18-19år, vi var ett gäng tjejer som sladdade ner i en hel vecka och bara den resan kräver sin egna historia… Sen dess har jag dock inte varit där tyvärr även fast jag blev helt såld på den ön! Men om jag hade tagit en liten tripp dit nu så hade jag definitivt besökt inredningsbutiken Oh Living.

Oh Living är en sommarbutik som ligger i Sands socken i en vacker vit kalkstensgård, med massor med härlig inredning och inspiration i finfin miljö! Ett hett tips till er som besöker Gotland i sommar med andra ord, den här pärlan får ni inte missa!

Bilder: Sofienordenberger på Instagram


Ett svar till “Oh Living.”

  1. Anki skriver:

    Bra skrivet.
    Fint hem har du med
    Trevlig sommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *