Trettiosjukvm

On my wishlist.

juli 3, 2015

On my wishlist

Collage

Nu var det ett tag sen jag körde en On my wishlist, so here we go!

Jag har hittat ett nytt favorit smyckesmärke- Anni Lu! Dessa små tunna armband i olika färger och med olika berlocker gör att jag vill klicka hem ett helt lass. Älskar armband och dessa är verkligen som ögongodis! // Denna väggvasen från Le Kiosk är så himla fin tycker jag! Finns i två olika storlekar och passar perfekt till de små blommorna man kanske plockar med sig på vägen hem under sommarkvällarna // Jag vet inte om recepten är några vinnare, men det är de säkert, för det jag föll för i den här nya kokboken som finns på Artilleriet är helt enkelt utsidan- hur fin är den inte? // Anine Bing har gjort det igen, snyggaste jackan som finns just nu är den här ljusa i mocka!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *