Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Skogsta.

juli 4, 2015

Inredning

IKEA

IKEA2

IKEA3

IKEA4

Jag läste inne på Elle Decoration om IKEA´s nya kökskollektion Skogsta, en kollektion framtagen i materialet akaciaträd. Produkterna ser fina ut men det som nästan fick mig mer på fall är bilderna- där har de verkligen lyckats! Jäkligt snygg styling och vackra toner i bilderna… får mig att vilja ta ett lite närmare kik på Skogsta!

Bilder: IKEA


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *