Trettiosjukvm

Vacation.

juli 18, 2015

Okategoriserat

image
Hamam handduk // Stråväska från Tine K // Stol Gemla

Jag har gått på semester- igen! Men det betyder inte att bloggen har det, tanken är att det ska flyta på precis som vanligt! Så jag hoppas ni gillar det ni ser när ni ligger där raklång på bryggan med något sommarprat i bakgrunden på radion medan ni klickar in er här! Och jag hoppas ju vädret vänder nu, vi i Sverige behöver verkligen den lilla sommar vi får, och blir det ingen alls undrar jag hur vi mår där runt november sen…

Anyways- Hey lovely vacation! Nu sticker jag på loppis, hoppas på härliga små fynd… En riktig bonus vore ett köksbord till nya lägenheten!

Bild: trettiosjukvm


Ett svar till “Vacation.”

  1. Hanna skriver:

    Vilken storlek har du på din Tine K väska?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *