Trettiosjukvm

Vacation.

juli 1, 2015

Okategoriserat

image

Jag har nu en veckas semester som jag tidigare nämnt. Sen jobbar jag lite innan jag har ytterligare några veckors semester. Denna vecka tillbringar jag ute på min ö på Orust. Ni kanske förstår lite när ni kikar på bilderna vad dagarna består utav…

Idag startade vi dagen med yoga och frukost på bryggan precis vid havet, där bilden är tagen. Till måsarnas skri och låtar som ”jag ger dig min morgon” blev jag nästintill för avslappnad. // Vi tar båten ut på havet och hittar smultron längs vägen till bryggan, som vi sedan trär på strån och får lite barndomsminnen // Vi äter. Allt som är gott och som vi är sugna på. Precis som det ska va. // Plockar vackra pioner som äntligen börjat slå ut i mormors trädgård. Älskade pioner- finaste blomman jag vet!

Sen skriker vi lite för högt till fotbollen så vi får hesa halsar. Har ingen bild på det dessvärre, men är väl värt att bli nämnt ändå- stort grattis killar, jäklar vilken insats ni gjort! Hatten av, jag är mäkta imponerad.

Har ni startat er semester än? Hur ser den ut?

Bilder: trettiosjukvm


Ett svar till “Vacation.”

  1. Martina skriver:

    Semestern för mina barn började inte så bra med lite magsjuka . Och jag har en vecka till att jobba. Och sen får jag en vecka semester och då hoppas jag att det är massa fint väder så vi kan åka ut på havet med våra båt och fiska makrill precis som du har gjort. Och även äta massa jordgubbar och njuta av sommaren. Hoppas du får en skön sommar. Och ser framemot att få se utveckling i din nya lägenheten efter sommaren
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *