Trettiosjukvm

Weekly details.

juli 19, 2015

Weekly details

image
Ett gammalt domino spel som ger barndomsminnen // Kniv i gammal modell // Kemiflaska urpsrungligen från USA som ska få agera vas // Bricka i guld som nog ska få placeras på köksbordet // En liten ask från förr med silverskedar i och texten ”Korsgatan 10, Göteborg” på!

Låt mig få presentera- weekly details! Tanken är att varje söndag ge er en bild på detaljer som är favoriter just nu. En ”veckans stilleben” om man så vill, som kommer dyka upp här på bloggen varje söndag! Vad tror ni om detta?

Först ut är gårdagens loppisfynd, en liten skatt fångad i en och samma bild- hoppas ni gillar’t!

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Weekly details.”

  1. Fanny skriver:

    Vackert i all sin enkelhet! Du är grym.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *