Trettiosjukvm

Bubbel, klippor och choklad med salt.

augusti 10, 2015

Okategoriserat

Måndag! Ny vecka, nya tag. Är så glad över den finfina helg jag lämnar bakom mig, så jag tänkte dela med mig av små glimtar…
image
När det var dags att stämpla ut i fredags tog jag en snabb repa på stan. Ett litet stopp på RUM21 där jag spanade mattor och lakan (det är så mycket inredning som upptar tankarna nu så ni anar inte…)!

image
Det blev även en liten sväng till Magasinsgatan där jag sprang in på Artilleriet och kikade på soffbord och samlade allmän inspiration. Fint som alltid.

image
Sedan väntade ett bord på Bellora på oss, så vi stegade upp dit, beställde in massa god italiensk mat, rosé och bubbel- firade fredag helt enkelt!

I lördags packade vi bilarna och körde ut mot havet och tillbringade dagen på klipporna! Jag har dessvärre ingen bild från detta, men härligt var det! När det blev kväll fick jag lite kvalitetstid med syster- så fin dag!

image
Sen blev det söndag och dags för liten roadtrip! En sväng till Varberg stod på schemat, vädret var så fint och det var härligt att susa runt i en riktig sommarstad!

image
Så när vi ändå var i krokarna satte vid gps:en på Strömma Farmlodge! Vilken idyll… så glad att vi åkte dit! Helt magiskt! Vi fikade med kaffe i små fina koppar och åt en nyp-mig-i-armen-god chokladkaka med kolasmak och havssalt. Ni hör ju. Men Strömma förtjänar ett alldeles eget inlägg så mer bilder därifrån kommer snart!

Och vädret i helgen! Åh. Tack för det, magiskt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *