Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Friday favourite.

augusti 14, 2015

Friday Favourite, Inredning

image

Veckans friday favourite är dessa ursnygga korgar i papp från Granit. Riktigt fint att hänga på krokar på en stång i köket, kanske med en basilika i eller bestick eller liknande! Finns i tre olika storlekar och två färger.

Bilder: Granit


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *