Trettiosjukvm

Moodboard.

augusti 19, 2015

Moodboard

image
Jag vet, vi kanske inte ska prata om det riktigt än. Men jag tror detta är sista rycket sommaren gör nu och sen står hösten runt hörnet. Jag gillar faktiskt hösten, men iår känner jag mig inte riktigt lika redo och peppad som jag vanligtvis brukar göra eftersom sommaren inte riktigt levererade… Men, oavsett, så om det är någon garderob jag gillar så är det höstgarderoben! När man äntligen får ”klä” sig igen. Skulle gärna se ut som ovan mest hela dagarna- wouldn´t mind at all.

image
Resor. Kan inte leva utan det. Om en vecka är det dags igen- då åker jag med de jag älskar mest, familjen, till landet jag älskar mest efter Sverige- Italien! Nu kommer vi! Vi spenderade nästan varje sommar i Italien som små, och om jag inte räknat helt fel blir detta resa nr 15 dit. Det var dock 12år sen sist, så ni kan förstå att jag längtar som en tok! Goda pastarätter, gräddig glass och vinernas vin. Så redo.

image
Verkligen en inspirationsbild till nya hemmet med tanke på att jag tänkt få låta både skåpen och pallarna flytta in! Jag har plötsligt snöat in mig mycket på ljust trä, och ett plus också är att det blir bra (och snygg!) förvaring med godbitarna Ivar. Skåpen alltså.

Bild: 1 // 2 // 3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *