Trettiosjukvm

Olive oil.

augusti 26, 2015

Stylingjobb

Olja web- 004
 
Olja
 
Olja
 
Olja web- 002

För ett par veckor sedan möttes jag och Fanny upp i hennes studio. Vi hade fått ett jobb att fota produktbilder till en fin och god olivolja, och här kan ni se delar av resultatet! Jag är själv väldigt nöjd, det var precis såhär vi hade målat upp det i tankarna att vi ville ha det så det känns himla kul! Och om ni kikar närmare på flaskan ser ni att det står ”Lenno Como”, och det är precis dit jag ska redan imorgon, och faktiskt få se hur oljan tas fram- känns fantastiskt!

Jag älskar verkligen varje sekund jag får styla och göra sådant här, det pirrar i hela magen på mig! Det var även väldigt roligt att testa på matstyling istället för interiör som tidigare. Och så blir jag som ett litet barn på julafton när jag får se bilderna helt klara… Längtar redan till nästa projekt!

Bilder: Styling Fanny Henricson / Fotograf Fanny Hansson


7 svar till “Olive oil.”

 1. culkner skriver:

  Grymt bra jobbat!

 2. jenny - hemtrender skriver:

  Så himla fina bilder! Grymt jobbat båda två!
  Kram på dig <3

 3. Ylva skriver:

  Hej!

  Tack för en jättefin och inspirerande blogg! Första gången jag kommenterar tyvärr, är en sån där tråkig person som mest läser men inte skriver, får skärpa mig! Tänkte bara fråga om jag får låna dessa bilder till min blogg (länkar självklart till dig!)? Jag skriver nämligen en lite nördig blogg om endast förpackningar och denna var ju så fin så fin! Finns det någon mer info om denna fina flaska, heter den Vanini Osvaldo? Vänliga hälsningar Ylva

  • Trettiosjukvm skriver:

   Hej Ylva!

   Tusen tack för dina fina ord!
   Självklart får du det, bara roligt! Länka gärna till mig (jag står för stylingen för dessa bilder) och till Fanny Hansson (fotograf, länk till henne finns i inlägget!) Det stämmer att olivolja kommer från märket Vanini Osvaldo som drivs utav två bröder i Lenno, en liten by precis vid Comosjön!

   Ha en fin dag! Kram

 4. Ylva skriver:

  Tack Fanny! Har skrivit ett inlägg här http://www.forpackad.se/forpackad/2016/2/23/som-att-tiden-sttt-still om du vill läsa. Verkligen jättefint stylade bilder!

  /Ylva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *